tagionpop_2021_socialcocktail_-150.jpg

LIPUT

HINNASTO 2022

Peruslippu: alk. 69,50 €

lippu_fi_mc_pos.png

Cityfestarit vailla vertaa - osta lippusi ajoissa.

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista nousee elokuussa TAGi on POPin lavalle – iki-ihana Kaija Koo! Tämä taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Yleisön tulee lumoamaan ilmiömäiseen suosioon noussut huippulahjakas laulaja-lauluntekijä BEHM, jonka upea ääni ja herkkä tulkinta koskettaa sukupolvesta toiseen. Toinen TAGi on POPin stagelle nouseva bändi on pitkää kuumaa kesää ennustava suomirockin kivijalka eli Popeda! Vauhti kiihtyy, kun TAGi on POPin lavalle nousevat suositut turkulaisveljekset Matti ja Teppo tuttujen listahittien ja uusien kappaleiden kanssa. Ikinuori energiapakkaus, Iskelmä-Finlandia 2019 -voittaja ja rocklady Virve Rosti vahvistaa TAGi on POPin monipuolista artistikattausta yhdessä Freemanin ja Menneisyyden Vangit -yhtyeen kanssa.

 

Juontajina vuoden 2022 festareilla toimivat piinkovat ammattilaiset Sami Kuronen sekä Tapiolan oma poika Hovimuusikko Ilkka.

TAGi on POP 2021 -peruslipulla pääset osallistumaan myös tämän vuoden TAGi on POP -festareille! Huomioithan, että VIP-lippu oikeuttaa ainoastaan sisäänpääsyyn tämän vuoden tapahtumaan 13.8.2022 yleisöalueelle. Muistithan säilyttää lippusi huolella.