tagionpop_2021_socialcocktail_-144.jpg

INFO

  HYVÄ TIETÄÄ 

INFO

TAGi on POP // 13.8.2022  // Tapiolan Golfkeskus TAGi 

Turveradantie 17, 02180 Espoo // Portit auki klo 15.30

Anniskelu alkaa klo 16:00

TAGi on POP aluekartta 13.8.2022

ESPOO50-LAVA:

16:15 Behm  //  18:00 Klamydia  //  19:30 Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit  //  21:30 Matti ja Teppo  //  23:30 Kaija Koo

RADIO SUOMIROCK -LAVA:

18:45 Aston Kalmari  //  20:30 Generals  //  22:45 Mansesteri

TAGi on POP 2021 -peruslipulla pääset osallistumaan myös tämän vuoden TAGi on POP -festareille! Huomioithan, että VIP-lippu oikeuttaa ainoastaan sisäänpääsyyn tämän vuoden tapahtumaan 13.8.2022 yleisöalueelle. Muistithan säilyttää lippusi huolella, sillä ainoastaan olemassaoleva vuoden 2021 festarilippu oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn.

 

Konserttialueelle on helppo saapua ja se on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Helsingistä tultaessa kannattaa saapua junalla Leppävaaraan tai metrolla Tapiolaan. Tapahtuma-alueelle on järjestetty kuljetukset Tapiola Gardenin edestä ja Leppävaaran juna-asemalta. Yhteistyökumpanillamme Lähitaksilla on alueella oma taksitolppa.

 

Autoille on vain rajoitetusti pysäköintitilaa lähiympäristössä. Tapiolan Golfkeskuksen parkkitilat eivät ole tapahtuman aikana käytössä. Suosittelemme saapumaan myös pyörällä. Fillariparkki löytyy pääportin välittömästä läheisyydestä.

LÄHITAKSI - TAGi on POPin virallinen taksi

Saavu festareille mukavasti luotettavalla ja turvallisella Lähitaksilla! Lähitaksilla on oma taksitolppa lähteviä taksikyytejä varten Turveradantiellä, aivan festivaalin pääportin läheisyydessä. Lähitaksin laadunvalvojat ovat paikalla ohjaamassa taksiliikennettä ja varmistamassa asiakkaiden sujuvan autojen saannin.

 

Lähitaksin voit tilata tuttuun tapaan myös numerosta 0100 7300 (2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm), tai kätevästi maksuttomalla Taksini-sovelluksella. Lue lisää ja tsekkaa hinnasto: www.lahitaksi.fi

BUSSIKULJETUS

Åbergin Linjan ShuttleBus kulkee suoraan tapahtumapaikalle Leppävaaran juna-asemalta ja Tapiola Gardenin edestä. Ennen konserttia ja konsertin jälkeen bussit kulkevat non-stop aikatauluin. Yleisön toivomuksesta bussit kulkevat myös konsertin aikana mahdollistaen saapumisen juuri oman suosikkiesiintyjä keikalle. 

 

 

RUOKA JA  JUOMA

Olemme panostaneet erityisesti siihen, että ruoka- ja juomatarjoilu toimii sujuvasti. Ruokamaailmastamme löytyy laadukas valikoima katuruokaravintoloita. 
 

Anniskelupisteet on sijoitettu niin, että jonotusajat pysyvät maltillisina.

Tarjolla on laaja valikoima festarijuomia jokaiseen makuun.

 

Omien alkoholijuomien ja eväiden tuominen festivaalialueelle on kielletty.  


 

MAJOITUS

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Lähes kaikissa huoneissa on myös parveke. Grill it! ravintolan monipuolinen lista yhdistelee perinteiset grillaustaidot sekä erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Garden on lähellä kaikkea: liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

sokoshotels_fb.png
Tapiola Golf Espoo _ ulkoilmakonsertti

TURVALLISUUS

Meille on tärkeää, että TAGi on POP -festarit voidaan järjestää kaikille turvallisesti. Esiintyvien artistien, työryhmän, asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille sydämen asia. TAGi on POP tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja noudatamme voimassa olevia suosituksia ja viranomaisohjeistuksia. Tarvitsemme kuitenkin jokaisen festivaalikävijän apua, jotta voimme taata turvallisen tapahtuman. Toivomme, että saavut festarialueelle ainoastaan täysin terveenä ja oireettomana.

 Olemme lisänneet sisäänpääsyportilla turvatarkastuspisteiden määrää verrattuna aikaisempaan tapahtumaamme. Muistathan jonottaa väljästi ja pidät huolta riittävästä etäisyydestä sekä noudatat henkilökunnan ohjeita jonotusalueella. Olemme myös lisänneet kulkureittejä tapahtuma-alueelle.

 Tehostamme tapahtuma-alueella siivousta ja maksimoimme erilaisten pintojen desinfiointia. Annathan henkilökunnallemme työrauhan, jotta voimme pitää tapahtuman turvallisena.

 

Tapahtumassa käy maksuvälineenä ainoastaan maksukortit. Anniskelu-alueella noudatetaan AVI:n viranomaismääräyksiä.

Toivomme teidän noudattavan turvallisuusohjeistuksia. Kiitos, että huomioit muut!

  • Saavun paikalle ainoastaan terveenä ja oireettomana enkä ole altistunut

  • Huolehdin hyvästä käsihygieniasta ja pesen kädet useasti päivän aikana

 

HYVÄ TIETÄÄ

KORONA

 Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja suosituksia.

FESTARIALUE

Festarialueelta ei voi poistua ja palata takaisin alueelle.

Erikoistapauksissa poistuminen sopimuksen mukaan mahdollista. Näistä erikoistapauksista on sovittava järjestyksenvalvojan kanssa, joka tekee päätöksen.

NARIKKA

Tapahtumassa ei ole yleisölle narikkaa.

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisille on festivaaleilla oma korotettu katsomoalue. Alueelta löytyy inva-WC ja myös VIP-alueella on esteettömät WC-tilat (sisävessa). Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla.

 

KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Tapahtumassa on kielletty laissa kielletyt esineet ja aineet.
Myös kaikki eläimet ovat kiellettyjä tapahtumassa.

 

Lisäksi Tapahtumassa kiellettyjä ovat:

– Laserosoittimet ja paineilmatorvet
– Alkoholijuomat
– Alkoholittomat juomat
– Ruoka
– Pantilliset pullot
– Lasipullot
– Sateenvarjot
– Kamerajalustat ja selfietikut
– Tuolit (myös retkituolit)

 

SALLITUT ESINEET JA AINEET TAPAHTUMASSA

– Pienet omat eväät (karkkipussi, pähkinäpussi..)
–Terveydentilasta johtuvat omat eväät.

Varauduthan kertomaan tästä sisääntulotarkastuksen yhteydessä
– Tyhjä, enintään litran kokoinen pantiton muovipullo.
- Alueella maksuttomia vesipisteitä.
– Kamerat ilman jalustaa
– Läppärit ja tabletit
– Laturit
– Pienet hygieniatuotteet
– Lääkkeet alkuperäispakkauksessa


TUPAKOINTI
Tupakointi on sallittua sille osoitetuilla paikoilla.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan läheisyydessä, teltoissa tai sisätiloissa.

 

ENSIAPU
Tapahtumasta löytyy ensiapupiste.

Ensiapupiste on merkattu tapahtumakarttaan.

 

TAPAHTUMAN IKÄRAJA
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Alaikäinen ei voi osallistua tapahtumaan edes aikuisen seurassa.

MAKSUVÄLINEET
Tapahtumassa käy maksuvälineenä maksukortit.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan seuraavana arkipäivänä löytötavaratoimistoon.

 

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluun ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti näin ollen yksittäisten artistien mahdolliset peruutukset eivät ole syy lippujen palauttamiselle tai muunlaiselle hyvitykselle.

MEDIA JA AKKREDITOINTI

Akkreditointeja on tarjolla rajallisesti ja ne on tarkoitettu työtehtävissä saapuville median edustajille. TAGi on POP ei järjestä tapahtumassa esiintyvien artistien haastatteluja.

Akkreditointi on tarkoitettu ensisijaisesti työtehtäviin tuleville median edustajille sekä musiikkialan ammattilaisille sekä muille toimijoille, jotka kokevat olevansa oikeutettuja  TAGi on POP akkreditointiin.

 

Lisätietoa: myynti@tagionpop.fi