Irina TAGiOnPOP festarit Espoo

 IRINA 

 KLO 14.45 

 TAGi on POP 14.8.2021 

bf1c2b015619b2a966928cf832495e3d (1).jpg

Timanttisen kova artistikattaus!

J. KARJALAINEN  •  IRINA  •  HAPPORADIO  •  ERIN  • 
TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI  •  HOVIMUUSIKKO ILKKA  •  SAMI KURONEN

Tapiola Golfissa 14.8.2021  järjestetään entistäkin mahtavampi festari viime kesän peruuntuneen tilalle. Juontajina toimivat Sami Kuronen ja Hovimuusikko Ilkka, joka myös esiintyy festarikansalle!

Suomalaiseen äänimaisemaan kuuluva J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Elokuussa  J. Karjalaisen tie kulkee TAGi on POPin lavalle – tule kokemaan vanhat klassikot uudestaan ja nauttimaan uusimmista hittibiiseistä.

 

Seitsemän studioalbumia julkaissut suomirockin kärkikastiin kuuluva ja tänä vuonna 20-vuotista taivalta juhliva Happoradio räjäyttää TAGi on POP -lavan 14. elokuuta!

 

Irinan alkuvuodesta julkaistu "Haluun olla yksin" -albumi on ilahduttanut ja riemastuttanut kuulijoita radiotaajuuksilla. Nyt Irina pääsee jakamaan riemua ja sisällään kuplivaa rakkautta myös livenä TAGi on POP -festareilla.

 

Lauteille nousee huippulahjakkaan ja radiolistahittien kuningattaren Erinin lisäksi yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä – Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani! Heidän useat albumit ovat täynnä tarttuvia hittejä, jotka tuovat iloisen mielen ja hymyn kasvoille.

 

Seuraa TAGi on POP:ia täällä ja somessa.

Tehdään tästä vuodesta yhdessä mahtava vuosi.

 

Viime vuoden tapahtumaan ostetut liput ovat voimassa sellaisenaan myös vuoden 2021 festareilla. Tänä kesänä TAGi on POP järjestetään 14. elokuuta ja tarjolla on monipuolinen kattaus kotimaan eturivin artisteja ja bändejä.

HYVÄ

TIETÄÄ

TAGi on POP järjestetään  14.8.2021Tapiolan Golfkeskuksessa. Turveradantie 17, 02180 Espoo.

 

Konserttialueelle on helppo saapua ja se on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Helsingistä tultaessa kannattaa saapua junalla Leppävaaraan tai metrolla Tapiolaan. Tapahtuma-alueelle on järjestetty kuljetukset Tapiola Gardenin edestä ja Leppävaaran juna-asemalta. Yhteistyökumpanillamme Lähitaksilla on alueella oma taksitolppa. Lue lisää infosta!

 

Autoille on vain rajoitetusti pysäköintitilaa läheisen Brediksen liikekeskuksen pysäköintialueilla sekä lähiympäristössä. Tapiolan Golfkeskuksen parkkitilat eivät ole tapahtuman aikana käytössä. Suosittelemme saapumaan myös pyörällä. Fillariparkki löytyy pääportin välittömästä läheisyydestä.

 

RUOKA JA JUOMA

Kesän 2019 festareiden jälkeen olemme panostaneet erityisesti siihen, että ruoka- ja juomatarjoilu toimii sujuvasti. Ruokamaailmastamme löytyy laadukas valikoima katuruokaravintoloita. 
 

Anniskelupisteet on sijoitettu niin, että jonotusajat pysyvät maltillisina. Tarjolla on laaja valikoima festarijuomia jokaiseen makuun.

 

Omien alkoholijuomien ja eväiden tuominen festivaalialueelle on kielletty.  
 

MAJOITUS

ORIGINAL SOKOS HOTEL TAPIOLA GARDEN on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Lähes kaikissa huoneissa on myös parveke. Grill it! ravintolan monipuolinen lista yhdistelee perinteiset grillaustaidot sekä erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Garden on lähellä kaikkea: liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

Varaa majoituspakettisi tästä >>

VERKKOKAUPPA

TAGi on POP verkkokauppa on avattu. Tsekkaa valikoima, valitse omasi ja valmistaudu elokuun festaritunnelmaan!

Tervetuloa ostoksille!

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää tapahtumaan liittyen, tai haluaisitko esittää meille kehitysehdotuksen tulevia tapahtumia varten?
 
Anna palautetta alla olevalla kaavakkeella ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Kiitos viestistä!

YHTEISTYÖKUMPPANIT

ddb10c18-86ed-4a0c-bff6-6a0a32fd4a24.png
Olvi_musta-256x256.png
CLICK IT
0d05f7cd0b4dbe7a8e2bb54cdb1144cc.jpg
TagiOnPop_logo.png
TAGi on POP

Turveradantie 17
02180 Espoo

Sähköposti

myynti@tagionpop.fi