a74563e709c46a7657cc3ce21397b026.jpg
Irina TAGiOnPOP festarit Espoo

IRINA

KLO 14.45

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.


Irina julkaisi helmikuussa kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

 

Haluun olla yksin -hittibiisin lisäksi Irinan tarttuvien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa biisit ”Pokka”, ”En meistä meitä saa”, ”Kymmenen kirosanaa”, ”Rankka päivä”, ”Hiljaisuus”, ”Nosta mut ilmaan” ja ”Kaaoksen keskellä".

J.KARJALAINEN

KLO 16.30

 

​Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut kuten "Kolme cowboyta", "Ankkurinappi", "Doris", "Sekaisin", "Hän", "Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään", "Telepatiaa", "Villejä lupiineja", "Missä se Väinö on?", "Mennyt mies", "Stindebinde" ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018  ilmestynyt "Sä kuljetat" mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1.

J. Karjalainen
Erin-12192.jpg

ERIN

KLO 18.00

 

Erinin toukokuussa 2020 ilmestynyt paluusingle Yhtenä sunnuntaina nousi nopeasti maamme radioiden soitetuimpien kappaleiden joukkoon ja myös kaikkien radioiden soitetuimmaksi. Se on julkaisustaan asti ollut korkealla Spotifyn top 50 -listalla. 

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina.

Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016.

HAPPORADIO

KLO 19.30

 

Seitsemän studioalbumia julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti.

Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa "Tavikset", "Puhu äänellä jonka kuulen", "Che Guevara", "Pelastaja", "Älä puhu huomisesta", "Valopallo" ja "Tehdään jotain kaunista".

 

Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017.

Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittänyttä biisiä ovat seuranneet singlet Silta ja Super Mario. Vuonna 2021 Happoradio juhlii 20-vuotista taivalta muun muassa uudella albumilla.

Happoradio TAGi on POP festarit Espoo
Tuure Kilpeläinne _ TAGi on POP

Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani

KLO 21.00

 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä. Ja äänitemarkkinoilla yhtyeellä menee yhtä lujaa!

Kokoonpanon ensimmäinen, Platinaa myynyt läpimurtoalbumi ”Valon pisaroita” julkaistiin toukokuussa 2010. Vuotta myöhemmin, syyskuussa 2011 markkinoille ilmestyi ”Erämaa”, syyskuussa 2012 ”Afrikan tähti”, lokakuussa 2014 ”Käpälikkö”,lokakuussa 2016 ”Surusilmäinen rakkaus” ja marraskuussa 2017 tupla-CD-kokoelmalevy ”Kaihon karnevaali”. Yhtyeen uusin albumi Paluu Paratiisiin ilmestyi maaliskuussa. Tätä ennen yhtye on julkaissut 5 albumia ja yhden kokoelmalevyn.

Edellä mainituilta albumeilta poimittujen, Tuure Kilpeläisen tekemien tarttuvien hittien joukkoon kuuluvat muun muassa ”Valon pisaroita”, ”Vaeltava aave”, ”Pelko pois”, ”Ystävänpäivä”, ”Eloon!”, ”Autiosaari” ja ”Surusilmäinen kauneus”.