a74563e709c46a7657cc3ce21397b026.jpg

KAIJA KOO

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Lisäksi hänen huikeat Hartwall Arenan Superkonsertinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä.

Kaija Koo julkaisi uransa 14. albuminsa Taipumaton huhtikuuta 2021. Platinaa myynyttä albumia valmisteltiin yli kaksi vuotta ja sitä on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia. Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa pysytelleeltä albumilta löytyy mm. jättihitit Mun sydän, Onnellinen loppu, Hullut päivät sekä nimikkobiisi Taipumaton, joka nousi kesällä myös radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi.

Taipumaton antoi nimensä myös syksyllä ilmestyneelle Kaija Koon elämäkerralle, joka käy läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

KaijaKoo TAGi on POP.jpg
riitta-supperi_vickyrosti.jpg

VIRVE ROSTI,

Freeman ja Menneisyyden vangit

Ikinuori energiapakkaus, Iskelmä-Finlandia 2019 -voittaja ja rocklady Virve Rosti on vahvistanut tulonsa TAGi on POP -festareille Menneisyyden Vangit -yhtyeen kanssa. Virve on kiertänyt viihdyttämässä lauluillaan suomalaisia jo viidellä vuosikymmenellä ja hän keikkailee edelleen aktiivisesti ravintoloissa, tapahtumissa ja yksityisyystilaisuuksissa. Vuonna 2018 Virve Rosti vietti 60-vuotisjuhliaan. Hienon saavutuksen kunniaksi julkaistiin elämänkertakirja. 

 

Virven tunnettuja hittejä ovat muun muassa ”Kun Chicago kuoli”, ”Tuolta saapuu Charlie Brown”, ”Oon voimissain” ja ”Sata salamaa”.

Menneisyyden vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun kaksi suosittua artistia Virve Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta ja päättivät yhdistää voimansa.

Kiireisten keikkavuosien lomassa yhtye teki neljä albumia: Menneisyyden Vangit 1993, Live! Elossa ja lujaa 1999, Tähdet näyttää tien 2002, Aurinko voittaa 2003 ja myöhemmin kokoelmalevyn Tandemilla Chicagoon – Hittiputki 1975–2008.

MATTI JA TEPPO

Nyt vauhti kiihtyy! Matin ja Tepon tallaama polku on vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Näiden turkulaisveljesten neljän vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 37 kultalevyä, 10 platinalevyä ja 3 tuplaplatinaa! Palkintokaapit notkuvat palkintoja eri kilpailuista ja suuri joukko muita tunnustuksia.

Matin ja Tepon kiintotähteyden arvoa kohottaa se, että veljeskaksikko ei ole jäänyt lepäämään nostalgian laakereille. Kaksikko tuottaa jatkuvasti uutta musiikkia, joka paitsi pitää vakiintuneet fanit aktiivisena, myös houkuttelee yhä uusia tanssivia sukupolvia keikkapaikoille ja levyjen kuuntelijoiksi.

Kaksikon suosituimpia ikivihreitä hittejä ovat muun muassa ”Kissankultaa”, ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Näitä polkuja tallaan”, ”Kaiken takana on nainen”, ”Näin se kesäloma toimii”, ”Pöytätäyteen” sekä kesällä  2021 yhdessä Portion Boysin kanssa julkaistu uusi versio ”Vauhti kiintyy” -kappaleesta. Matti ja Teppo valmistelevat parasta aikaa uutta omaa levyään. Levy valmistuu vuoden loppuun mennessä ja saamme varmasti kuulla TAGi on POPissa heidän uutta tuotantoaan!

MattijaTeppo_slider.jpg
behm-8023-01-kuva-tero-ahonen.jpg

BEHM

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2020-luvulla. Triplaplatinaa lähentelevä vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota ja BEHM on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa. 

Syyskuussa 2020 julkaistulta debyyttialbumilta löytyvä, nyt jo yli nelinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020 -palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi historialliseen suosioon niin suoratoistopalveluissa, kuin radiossakin. Sitä seuranneet singlet ovat kaikki nousseet virallisen singlelistan ykköseksi sekä tiheään radiosoittoon ja BEHMin kappaleet ovatkin soineet yhteensä yli viisi kuukautta radiolistan ykkösenä. Lisäksi BEHM oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa. 

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin – debyyttialbumin kappaleista 2 (Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi) ovat täysin BEHMin omaa käsialaa! Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen. 

POPEDA

Tämä bändi ei paljoa esittelyitä kaipaa. Popeda, tuo suomirockin kivijalka ja kurkihirsi, takuulaatua jo vuodesta 1977! Luvassa on takuu varmasti yhtyeen hittikavalkaadia 40-vuotiselta huikealta uralta. "Kersantti Karoliina", "Punaista ja makeaa", "Kaasua" ja "Kuuma kesä" superhittien pärähtäessä soimaan - kuka voi väittää ettei menojalkaa ala vipattaa? Tule TAGi on POPiin 13.8.2002 kuuntelemaan tätä aitoa manserockin meininkiä!

Popeda TAGi on POP 2022 .jpg