a74563e709c46a7657cc3ce21397b026.jpg
Behm TAGi on POP 13.8.2022.jpg

BEHM

BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2020-luvulla. Triplaplatinaa lähentelevä vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota ja BEHM on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen suosituimpien tähtien joukossa. 

Syyskuussa 2020 julkaistulta debyyttialbumilta löytyvä, nyt jo yli nelinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020 -palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi historialliseen suosioon niin suoratoistopalveluissa, kuin radiossakin. Sitä seuranneet singlet ovat kaikki nousseet virallisen singlelistan ykköseksi sekä tiheään radiosoittoon ja BEHMin kappaleet ovatkin soineet yhteensä yli viisi kuukautta radiolistan ykkösenä. Lisäksi BEHM oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa. 

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin – debyyttialbumin kappaleista 2 (Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi) ovat täysin BEHMin omaa käsialaa! Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koukuttavat pop-melodiat yhdistettyinä samaistuttaviin tarinoihin koskettavat sukupolvesta toiseen. 

POPEDA

Tämä bändi ei paljoa esittelyitä kaipaa. Popeda, tuo suomirockin kivijalka ja kurkihirsi, takuulaatua jo vuodesta 1977! Luvassa on takuu varmasti yhtyeen hittikavalkaadia 40-vuotiselta huikealta uralta. "Kersantti Karoliina", "Punaista ja makeaa", "Kaasua" ja "Kuuma kesä" superhittien pärähtäessä soimaan - kuka voi väittää ettei menojalkaa ala vipattaa? Tule TAGi on POPiin 13.8.2002 kuuntelemaan tätä aitoa manserockin meininkiä!

Popeda TAGi on POP 13.8.2022.jpg