TAGi On POP

LA 17.8.2019 TAPIOLAN
GOLFKESKUS TAGi

Liput alk. 49,50 €

Osta liput

Ville Valo & Agents viimeistelee Tagi on Popin artistikattauksen

Ville Valo & Agents viimeistelee Tagi on Popin artistikattauksen

Tagi on Popin artistikattaus on nyt valmis. Juha Tapion ja Lauri Tähkän lisäksi lavalle nousee Ville Valo & Agents. Ainutlaatuisen yhteistyön tuloksena syntynyt, Rauli Badding Somerjoen lauluihin pohjautuva albumi myi kultaa alle viikossa, joten odotettavissa on unohtumaton kokemus. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa. Lue tiedote

TAGi ON POP -FESTIVAALI 2019

Tapiolan Golfkeskuksessa järjestettävä TAGi on POP -festivaali tarjoaa puitteet pääkaupunkiseudulla kysytylle kesäkonsertille, jonka artistikattausta tähdittävät mm. Juha Tapio. TAGi on POP -kesäfestivaali Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa lauantaina 17. elokuuta. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin keskiviikkona 19. joulukuuta Lippupisteessä. Tapahtuma-alueella ruoka- ja juomamyyntiä. Tapahtuma on K18.

Hanki liput: 19.12.2018 alkaen lippupisteestä.
Ovet avoinna: La 17.8.2019, klo 17.00, konsertti klo 19 alkaen
Paikka: Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turveradantie 17, Espoo

Ville Valo & Agents

Ville Valo & Agents

Juha Tapio

Juha Tapio

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä

Sami Kuronen

Sami Kuronen

Ibiza-Club

Ibiza-Club

PERUSLIPPU PALVELUMAKSUINEEN: 49,50 €
OVELTA: 54,50 €

Lipunmyynti konserttiin käynnistyy keskiviikkona 19. joulukuuta Lippupisteessä. Nettikaupan lisäksi lippuja voi ostaa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä kautta maan (lippu.fi/myyntipisteet), puhelinpalvelusta numerosta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm, Ma-la 9 – 21, Su 10-18) sekä kaikilta R-kioskeilta. Lippuja voi varata myös puhelinpalvelun kautta.

Liput

Tagi on POP: VIP-paketit

Juhli astetta paremmin

TAGi on POP -kesäkonserttiin on varattavissa rajallinen määrä eritasoisia VIP-paketteja.
Tarjoa asiakkaillesi tai sidosryhmällesi unohtumaton konserttielämys nauttien maittavasta VIP-menustamme. VIP-alueilta on suora näköyhteys esiintymislavalle, ruoka- ja juomatarjoilut ilman jonotusta sekä oma VIP-tarjoilija.

Ibiza-Club

VIP Silver

Sisältää pääsylipun ja pääsyn VIP-alueelle. Voit ostaa erikseen illallisen (45€) ja juomia.

VIP Silver

VIP Gold

Sisältää pääsylipun ja pääsyn VIP-alueelle, sekä korkeatasoisen buffetin: pääruoka (liha, kasvis) ja jälkiruoka. Ei sisällä juomia.

VIP Gold

VIP Drinks

Osta VIP-paketin yhteyteen juomapaketti! Sisältää neljä juomaa: viini, olut, siideri tai lonkero.

VIP Drinks
Osta liput
VIP
VIP

Ravintola Vistan POP-illallinen

Lipun hintaan sisältyy konserttilippu, korkeatasoinen ja monipuolinen oma buffet Klubiravintola Vistan sisätiloissa ja katetulla terassilla. Buffet sisältää: tervetuliaismaljan, alkupalat, pääruuan (liha, kala, kasvis) ja jälkiruuan.Esiintymislava näkö- ja kuuloetäi–syydellä terassilta, josta on myös välitön pääsy festarikentälle. Käytössä ravintolan siistit WC-tilat. Juomat eivät sisälly Vistan POP-illallispakettiin. Osta nyt erillinen POP-illallisen juomapaketti tai juomia konsertti-iltana ravintola Vistasta!

VIP

Vistan POP Drinks

Osta Vistan POP-illallispaketin yhteyteen juomapaketti! Neljä juomaa yht. 40 €, sis. alv (viini, olut, siideri tai lonkero)
Vistan POP Drinks -pakettien tilaus sähköpostitse: myynti@tagionpop.fi

VIP-pakettien tilaus sähköpostitse: myynti@tagionpop.fi.
Tilauksessa mainittava: Otsikko Paketin nimi (esim. Vistan POP Drinks), tilaajan nimi, laskutusosoite ja pakettien määrä.

TAPIOLAN GOLFKESKUS TAGi

Tapiolan Golfkeskus TAGi avattiin Tapiola Golfin yhteyteen kesäkuussa 2016. Keskeisen sijainnin vuoksi golfkeskus on suunniteltu alun alkaenkin tapahtuma- ja elämyskeskukseksi, mihin keskuksen rakennukset ja ulkoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet.

TAGi sijaitsee erilaisia tapahtumia ajatellen mainiolla paikalla myös kulkuyhteyksien kannalta, vain muutaman minuutin päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Upea klubitalo, kauniisti viheriöivä golfkenttä ja sitä ympäröivä puistoalue muodostavat täydellisen kokonaisuuden myös kesäkonsertin järjestämiseen.

Toivon, että TAGi on POP -konsertista muodostuu hieno päänavaus muillekin konsertti- ja viihdetapahtumille tulevina vuosina”, toteaa TAGIonPOP konsertin järjestäjä

KULKUYHTEYDET

Helsingin suunnasta:

  • Bussit 212 (Turvesuonristin pys.). Kävely 200 m
  • Bussi 280 (Turvesolmun pys.) Kävely 1,3 km

Tapiolan suunnasta:

  • Bussi 113 (Kivennavan pys.). Kävely 800 m

Muut:

  • Bussi 203. Laajalahti-Uusimäki (Turvesuonristin pys.)

Konsertti päättyy n. klo 00.00. Tapahtuman päätyttyä anniskelualue palvelee konserttiyleisöä vielä n. puoli tuntia. Poistuminen käy alueelta kävellen samaa reittiä kuin saapuminen.

Lisävuoroista ja muista mahdollisista joukkoliikenteen kulkuyhteyksistä tiedotetaan myöhemmin.